Νέα

Chat Box: Για να επικοινωνείτε μαζί μας live! :) Μην ξεχάσετε να κάνετε like τη σελίδα μας στο facebook ή να μας προσθέσετε στους κύκλους σας στο Google+ :)

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Ένας χρόνος μαζί: Χάρη σε σας

Αγαπητοί μας αναγνώστες / αναγνώστριες,

    Σήμερα είναι η πρώτη επέτειος του " Συμπεριφορά " και είμαστε στην χαρούμενη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μέσα σ'αυτον τον χρόνο, καταφέραμε να φτάσουμε τις 2100 και παραπάνω προβολές και όλα αυτά χάρη σε σας. Ενώ ο στόχος μας να κάνουμε ανθρώπους να συμπεριφέρονται καλά πραγματοποιήθηκε. Παρακάτω, ακολουθεί η ιστορία της δημιουργίας του blog μας.


     Πριν από έναν χρόνο, ένας από εμάς σκέφτηκε να ξεκινήσει ένα ιστολόγιο σαν αυτό. Όταν όμως πρότεινε την ιδέα, ο άλλος προσφέρθηκε να συμμετέχει σε όλη αυτήν τη διαδικασία. Και έτσι ξεκίνησε η δημιουργία του "Συμπεριφορά". Στην αρχή, ο στόχος μας ήταν να αποκτήσουμε πολλές προβολές. Αργότερα όμως, αφού ικανοποιηθήκαμε με έναν συγκεκριμένο αριθμό, ξεκινήσαμε να γράφουμε αναρτήσεις με βασική ιδέα την ψυχολογική βοήθεια για ανθρώπους που τη χρειάζονταν. Με το chat box καταφέραμε να επικοινωνήσουμε ζωντανά με τους αναγνώστες μας και να τους γνωρίσουμε καλύτερα και έτσι δεχόμασταν τις πρώτες ιδέες. Επίσης, με την σελίδα μας στο facebook γνωρίσαμε τους αναγνώστες μας με το όνομά τους. Όλα αυτά όμως τα καταφέραμε χάρη σε σας, γιατί χωρίς προβολές και χωρίς υποστήριξη από εσάς δεν θα φτάναμε στον έναν χρόνο. 

    Έτσι, θέλουμε να σας παρουσιάσουμε την παρακάτω " Πίτα Αναρτήσεων "  δείχνει τις 4 πιο δημοφιλείς αναρτήσεις μας με βάση τον αριθμό προβολών της κάθε δημοσίευσης.

 Αυτές οι αναρτήσεις μας βοήθησαν να συνεχίσουμε τη δουλειά μας αφού ήταν ένδειξη εκτίμησης της προσπάθειας που κάναμε από τους αναγνώστες μας.
Τέλος, θα σας δείξουμε ένα βίντεο για το οποίο χρειάστηκε πολύ δουλειά και ελπίζουμε να σας αρέσει:

 Οπότε, θα τα πούμε του χρόνου και θα συνεχίσουμε δυναμικά με το νέο έτος. Σας ευχόμαστε ένα δημιουργικό νέο έτος.


Ευχαριστούμε για την υποστήριξη,
Μάριος και Νίκος 

1 σχόλιο: