Νέα

Chat Box: Για να επικοινωνείτε μαζί μας live! :) Μην ξεχάσετε να κάνετε like τη σελίδα μας στο facebook ή να μας προσθέσετε στους κύκλους σας στο Google+ :)

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Διαφορετικότητα

  Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Στον χαρακτήρα, στο χρώμα του δέρματος, στην καταγωγή, στην θρησκεία κ.α. Πάντα υπήρχαν άνθρωποι που κορόιδευαν άλλους ανθρώπους επειδή είναι διαφορετικοί. Για να δούμε :

Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ
  Το 1492 ο Χριστόφορος Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική. Μετά από μερικά χρόνια, όταν μετανάστευσαν οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο, τότε ανακαλύφθηκε ένα είδος ρατσισμού που ξεχώριζε τους μαύρους πολίτες της Αμερικής. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα αλλά το 1929 γεννήθηκε ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Ο Μάρτιν ήταν μαύρος, ήθελε να δώσει δικαιώματα σε αυτούς. Έγινε επαναστάτης, δίνοντάς τους πολλά δικαιώματα. Το 1968 τον σκότωσαν σε ηλικία 39 ετών. Λένε ότι τον σκότωσαν οι πράκτορες του FBI, επειδή έδωσε πάρα πολλά δικαιώματα. Δεν υπήρχαν μόνο μαύροι επαναστάτες, υπήρχαν και άλλοι όπως τον Λίνκολν.

  Σήμερα υπάρχουν ακόμα ρατσιστές σε όλων των κόσμο. Η Ελλάδα είναι η 5 πιο ρατσιστική χώρα. Εμείς θα έπρεπε σαν χώρα να καταλάβουμε ότι δεν είναι καλό να ξεχωρίζουμε τους άλλους. Το να ξεχωρίζεις τους ανθρώπους είναι κακό και για τον εαυτό σου, επειδή δείχνεις σαν ένας κακός άνθρωπος.

  Αν πάλι είσαι εσύ θύμα ρατσισμού, να θυμάσαι ότι εσύ είσαι ο διαφορετικός, εσύ είσαι καλύτερος από τους άλλους, εσύ έχεις ταλέντο σε κάτι άλλο, σκέψου μόνο πώς θα ήταν αν όλοι ήταν ίδιοι. Δεν έχει σχέση αν είσαι κοντός ή χοντρός, αν είσαι όμορφος ή άσχημος, αν είσαι μαύρος, άσπρος ή κίτρινος. Να θυμάστε αυτό "εσείς γελάτε με μένα γιατί είμαι διαφορετικός, αλλά εγώ γελάω με εσάς επειδή είστε όλοι ίδιοι".

  Μην αφήσεις τους άλλους να σε ξεχωρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου