Νέα

Chat Box: Για να επικοινωνείτε μαζί μας live! :) Μην ξεχάσετε να κάνετε like τη σελίδα μας στο facebook ή να μας προσθέσετε στους κύκλους σας στο Google+ :)

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Προδότες (καρφιά)

  Οι προδότες είναι άνθρωποι, που ασχολούνται με άλλους ή δεν κρατάνε μυστικά, μεγάλα ή μικρά. Αυτό θεωρείται από τους άλλους ανθρώπους ενοχλητικό, γι' αυτό ονομάστηκαν "καρφιά". Μπορεί να φαίνεται ενοχλητικό, άλλα κάποιες φορές είναι δίκαιο, όμως άλλες φορές είναι άδικο.

 Προδότες υπήρχαν πάντα, παλιότερα στους πολέμους και σήμερα στην προσωπική ζωή. Οι προδότες μπορούν να αποκαλύψουν διάφορα πράγματα και να φέρουν θάνατο σε πολλούς ανθρώπους. Σήμερα οι έφηβοι (από 12 χρονών και πάνω) στο γυμνάσιο ή στο λύκειο, "καρφώνουν" άλλα παιδιά λέγοντας κάποια πράγματα που έχουν κάνει. Εδώ έχουμε μία ιστορία σχετικά με έναν γνωστό μας που πάει γυμνάσιο και εξαπατήθηκε από τον συμμαθητή του.
  - Γράφαμε ένα διαγώνισμα στα Μαθηματικά και δεν ήξερα πώς να απαντήσω μία άσκηση. Ο διπλανός μου είδε ότι προβληματιζόμουν και με βοήθησε. Ανταλλάξαμε τα χαρτιά για να μη μας καταλάβει κανείς και ο διπλανός μου έλυσε την άσκηση που δεν μπορούσα να κάνω. Εκείνη την στιγμή, μας είδε ένας συμμαθητής μου. Μετά το διαγώνισμα, ο συμμαθητής μου πήγε και είπε στον καθηγητή των Μαθηματικών ότι βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον. Την επόμενη μέρα, ο καθηγητής μάς είπε προσωπικά ότι μας κατέβασε 2 μονάδες επειδή βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον. Αργότερα μάθαμε ότι μας "κάρφωσε" ο συμμαθητής μας. Πήγαμε και του μιλήσαμε αλλά αυτός δεν μας έδινε σημασία. Όμως ο καθηγητής των Μαθηματικών μας κατάλαβε ότι δεν το κάναμε επίτηδες και ότι το κάναμε επειδή ήμασταν καλοί φίλοι. Και έτσι, ο καθηγητής κατέβασε 2 μονάδες στον συμμαθητή μου. Από τότε, δεν έκανε τίποτα τέτοιο ξανά.

  Η προδοσία είναι κακό πράγμα, πρέπει οι προδότες να μάθουν να κοιτάνε τον εαυτό τους και όχι τους άλλους, πρέπει να σκέφτονται πώς θα ήταν αν τους πρόδιδε κάποιος άλλος.

Γράψτε στα σχόλια αν συμφωνείτε με μας ή αν έχετε τέτοιο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου