Νέα

Chat Box: Για να επικοινωνείτε μαζί μας live! :) Μην ξεχάσετε να κάνετε like τη σελίδα μας στο facebook ή να μας προσθέσετε στους κύκλους σας στο Google+ :)

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Διασημότητα

    Διασημότητα ή δημοσιότητα είναι ένα από τα δυσκολότερα θέματα που αντιμετωπίζουν οι έφηβοι της σύγχρονης εποχής. Οι έφηβοι πιστεύουν ότι όποιος είναι διάσημος έχει μια τέλεια ζωή, αλλά κάνουν λάθος.


    Αντιθέτως, αυτοί που είναι διάσημοι περνάνε την χειρότερη ζωή.
Πρώτα, τους δίνουν διάφορες ουσίες οι δισκογραφικές εταιρίες για να τους ελέγχουν. Οι διάσημοι είναι έτσι μόνο για διαφήμιση, οι εταιρίες έχουν την δύναμη να διαφημίζουν και έτσι και τον χειρότερο άνθρωπο να τον κάνουν γνωστό. Έτσι, οι διάσημοι περνάνε διάφορα στάδια, με αποτέλεσμα γρηγορότερο θάνατο. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, ενώ ήταν ένας από τους διασημότερους, αυτοκτόνησε, επειδή ήταν σε κατάθλιψη. Άλλο παράδειγμα είναι η Έιμι Γουάινχαουζ η οποία πέθανε από υπερκατανάλωση ναρκωτικών. Άρα δεν νομίζουμε ότι είναι ωραίο να σε ακολουθούν μια ζωή δημοσιογράφοι και να γράφουν τι έκανες στην καθημερινή σου ζωή, αλλά ούτε να πεθάνεις γρηγορότερα από διάφορες αιτίες.

    Άλλο ένα θέμα, πάλι για την διασημότητα. Πριν από λίγο καιρό βγήκε ο Ζέιν από το μουσικό γκρούπ One Direction, ένα πολύ διάσημο γκρούπ. Πάνω από 200 νέα κορίτσια αυτοκτόνησαν διότι ένας άγνωστος για αυτές άνθρωπος βγήκε από ένα γκρουπ. Θέλουμε να πούμε να μην κάνετε σαν τρελές. Σιγά που βγήκε, σε 2 χρόνια θα βγει καινούργιο γκρούπ…

    Να ξέρετε μπαμπάδες και μαμάδες ότι η μουσική είναι 10% μουσική και 90% μπίσνες...

    Αυτή ήταν η σημερινή ανάρτηση, πιστεύουμε να σας άρεσε και γράψτε μας στα σχόλια.

3 σχόλια: